Din 2024 poți să comanzi X-VAN cu cort de acoperiș inclus

Home Din 2024 poți să comanzi X-VAN cu cort de acoperiș inclus
xvan 2024
0

Din 2024 poți să comanzi X-VAN cu cort de acoperiș inclus

Am fost prezenți la cea de-a 62-a ediție a CARAVAN SALON de la Dusseldorf și ne-am întors cu vești excelente! 

Dusseldorf a fost din nou cel mai important punct de întâlnire al pasionaților de autorulotism și aventură, adunând în jur de 254.000 de vizitatori. Peste 750 de expozanți din 37 de țări și-au prezentat inovațiile și modelele actuale în 16 săli de expoziție și în zona exterioară. 

Pe o suprafață de peste 250.000 de metri pătrați au fost expuse, într-o atmosferă de gală, vehicule de agrement de toate dimensiunile și categoriile de preț, autorulote, copertine și corturi de acoperiș, precum și echipamente tehnice, accesorii și o gamă completă de oferte turistice.

 

Surpriză pentru X-VAN-uri în 2024

 

Dacă iubești să călătorești și să îți petreci timpul în mijlocul naturii, dar îți dorești și confortul de acasă, atunci avem o veste minunată pentru tine! 

Începând cu sezonul 2024-2025, s-a anunțat lansarea unor noi modele de X-VAN-uri care pot fi comandate cu corturi de acoperiș incluse, direct din fabrică.

Această dezvoltare reprezintă o super îmbunătățire în experiența de călătorie pentru iubitorii de aventură. De acum, orice aventurier poate experimenta călătoriile pe deplin, bucurându-se atât de confortul VAN-ului, cât și de nopți liniștite petrecute la corturile de acoperiș. 

cort de acoperis

 

Avantajele unui cort de acoperiș pe X-VAN-uri

 

Un cort de acoperiș calitativ îți poate aduce beneficii suplimentare, chiar dacă ai destul spațiu de dormit și în autorulotă. 

 

Spațiu extra (+2 locuri de dormit)

În timp ce autorulotele pot fi spațioase, un cort de acoperis îți oferă și mai mult spațiu pentru prietenii care te roagă mereu să îi iei în călătorie cu tine. Astfel, noile X-VAN-uri vor avea cu până la 2 locuri de dormit în plus, maximizându-ți locurile de dormit din autorulotă. Așadar, în funcție de model, vei avea parte de minimum 4 și maximum 6 locuri de dormit într-un X-VAN.

 

Confort suplimentar

Un cort de acoperiș poate oferi o zonă suplimentară pentru relaxare și socializare în timpul serilor sau a ploilor ușoare, permițându-ți să experimentezi plăcerea dormitului direct în mijlocul naturii.

 

Flexibilitate 

Să poți alege dacă dormi înăuntru sau afară în condiții de siguranță maxime, este una dintre cele mai frumoase alegeri în călătoriile pe 4 roți. În plus, dormitul la cort are avantajele sale, printre care resetarea naturală a ritmului tău circadian. Când simți că nu poți dormi în VAN din diferite cauze, pur și simplu urci în cort.

 

Disponibilitate comandă: X-VAN-uri cu cort de acoperis

 

Prețul instalării din fabrică a unui cort de acoperiș în modelul de X-VAN ales de tine este de 4800 euro fără TVA.

Noile modele de X-VAN pot fi deja precomandate la XGOAutorulote&Camping, urmând ca modelele să fie livrate în primele luni din 2024.

Detaliile tehnice ale acestor modele, inclusiv ale corturilor de acoperiș incluse vor fi discutate aici pe blog într-un articol viitor, dar și pe canalul nostru de Youtube și pagina de Facebook.

Dacă ai orice fel de întrebări despre noile modele de X-VAN sau te gândești deja să îți cumperi orice model de autorulotă pentru anul viitor, nu ezita să ne contactezi la 0374 480 040 sau pe mail la contact@xgoautorulote.ro

xvan cort de acoperiș

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?
Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner