xVan

Home xVan

Autorulote noi XVan - Confortul de care ai nevoie

Gama de autorulote noi xVan îți poate oferi toate condițiile de care ai nevoie pentru excursii cu adevărat reușite. Pasiunea pentru călătorit se va îmbina perfect cu funcționalitățile ingenioase pe care le oferă autorulotele. 

Dacă încă mai ai dubii, află că poți alege autovehiculul potrivit din 3 modele concepute special pentru nevoile tale. Astfel, ai parte de toate flexibilitatea necesară pentru a te bucura și mai mult de viitoarea ta achiziție. În plus, fiecare variantă îți pune la dispoziție sisteme eficiente, de ultimă generație – ideale pentru orele petrecute în mijlocul naturii. Designul modern și totodată compact al interiorului reprezintă soluția pentru călătorii caracterizate de confort, voie bună și siguranță.

Aventura ta începe cu autorulote noi – Profită de ofertă și bucură-te așa cum trebuie de fiecare clipă de vacanță. Conceput cu atenție și cu specificații de top, un xVan este soluția pe care o căutai.

4 +

XVan

Autorulote

XVan

Autorulote

Ce îți poate oferi gama de

Autorulote noi de tip XVan?

Autorulote noi îți vor aduce o multitudine de sisteme și dotări de care ai cu adevărat nevoie în călătorii. Printre ele se regăsesc și:
  • Un motor cu putere optimă – În momentul în care călătorești, este important ca autovehiculul tău să fie suficient de puternic pentru a depăși orice obstacol. Cu o capacitate de 2300 CC și 120 CP, motoarele echipate pe autorulota de vanzare îți asigură excursii relaxante, fără incidente neplăcute.
  • 4 locuri pentru tine și cei dragi – Nimic nu se compară cu o vacanță alături de prieteni sau familie. De aceea, ai la dispoziție 4 locuri pentru ca toți cei dragi să te poată însoți în aventura ta. În plus, scaunele din față se rotesc la 180 de grade pentru a putea lua masa în familie în orice loc te-ai afla.
  • Paturi de tip 2+2 sau 2+1 – Pentru că somnul și relaxarea sunt componente esențiale excursiilor tale, acum ai parte de paturi confortabile cu dimensiuni optime. În funcție de tipul de autorulote noi alese, te poți bucura de paturi de tipul 2+2 sau 2+1. Astfel, poți alege varianta potrivită propriilor necesități.
  • Dimensiuni potrivite – Dimensiunile unui xVan au fost concepute pentru a putea dota autorulota de vanzare cu toate sistemele de care ai nevoie. Așadar, nu vei întâmpina probleme cu parcarea autovehiculului sau accesul pe diverse drumuri rutiere. Te poți limita la modelul de 599 cm sau poți opta pentru cel de 636 cm lungime pentru și mai mult spațiu liber.
  • Jaluzele – Intimitatea ta poate fi asigurată și în timpul călătoriilor cu ajutorul autorulotei potrivite. De aceea, dubele vin pregătite cu jaluzele pentru geamul din față și cele laterale. Astfel, te poți feri întotdeauna de ochii curioșilor sau poți bloca razele soarelui pentru a te odihni în orice moment al zilei.

Citeste mai mult

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?
Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner