Despre noi

Daca sunteti in cautarea unei autorulote, va aflati in locul potrivit. Suntem reprezentanti exclusivi  in Romania pentru tipul de autorulote XGO al singurului vanzator pe Europa de XGO Dynamic, Palmowski.

Cu toate acestea, accentul se pune intotdeauna pe nevoile dumneavostra individuale. Va oferim tot ce aveti nevoie pentru o experienta de neuitat cu autorulota.

Despre autorulotele XGO

Visul de a avea o experienta distractiva, dinamica si confortabila cu prietenii sau cu membrii familiei este cel care ii motiveaza pe multi calatori sa aleaga unul dintre vehiculele XGO. Aceasta gama de produse garanteaza o siguranta maxima in timpul calatoriei si compartimente speciale care permit transportul bicicletelor, scuterelor si a diferitelor echipamente utile pentru oricine simte nevoia de a lua o pauza de la ritmul cotidian.

Gama Dynamic impresioneaza prin designul exterior modern. De asemenea impresioneaza si printr-un raport incomparabil calitate-pret.

Ofertele noastre actuale de autorulote pot fi gasite la adresa: Cluj Napoca, Str. Campina, Nr. 47A, precum si direct pe site-ul nostru. Daca aveti  si alte intrebari, suntem intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 751 111 600.

AVANTAJELE NOASTRE

15-20% sub pretul oricarui model de autorulote produse in Europa.

Se livreaza direct din stocul celui mai mare vanzator de autorulote din Germania.

Va consiliem in alegerea celei mai bune modalitati de finantare in functie de nevoile dumneavoastra si scopul utilizarii autorulotei: personal sau de inchiriere.

Va oferim cele mai bune sfaturi in utilizarea inteleapta a autorulotei, astfel incat, cand nu calatoriti, sa o inchiriati pe platforme de inchiriere si sa recuperati o parte din investitie.

Va oferim cele mai bune solutii pentru dotarea autorulotei, inclusiv pregatirea pentru iarna, solutiile fiind in functie de utilizarea autorulotei: scop personal, de inchiriere sau mixt.

Setări cookie box