Despre noi

Daca sunteti in cautarea unei autorulote, va aflati in locul potrivit. Suntem reprezentanti exclusivi  in Romania pentru tipul de autorulote XGO al singurului vanzator pe Europa de XGO Dynamic, Palmowski.

Cu toate acestea, accentul se pune intotdeauna pe nevoile dumneavostra individuale. Va oferim tot ce aveti nevoie pentru o experienta de neuitat cu autorulota.

Despre autorulotele XGO

Visul de a avea o experienta distractiva, dinamica si confortabila cu prietenii sau cu membrii familiei este cel care ii motiveaza pe multi calatori sa aleaga unul dintre vehiculele XGO. Aceasta gama de produse garanteaza o siguranta maxima in timpul calatoriei si compartimente speciale care permit transportul bicicletelor, scuterelor si a diferitelor echipamente utile pentru oricine simte nevoia de a lua o pauza de la ritmul cotidian.

Gama Dynamic impresioneaza prin designul exterior modern. De asemenea impresioneaza si printr-un raport incomparabil calitate-pret.

Ofertele noastre actuale de autorulote pot fi gasite la adresa: Cluj Napoca, Str. Campina, Nr. 47A, precum si direct pe site-ul nostru. Daca aveti  si alte intrebari, suntem intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, ne puteti contacta la numarul de telefon +40 751 111 600.

 

Despre Palmowski

Daca sunteti in cautarea unei aurulote, Palmowski este locul potrivit . De peste 40 ani suntem pasionati de camping. Suntem cel mai mare retailer german de autorulote si iti oferim autoturisme noi, second-hand cu preturi variate. Suntem specializati pe cele mai importante marci din Europa, Hymer / Eriba, Bürstner, Carado, XGO, Roller Team dar si propriul sau brand, nobelArt.

Intr-o suprafata de 15.000 m² in aer liber si alti 4.000 de metri patrati in cadrul companiei noastre si a cladirii atelierului, puteti vedea toate vehiculele disponibile.

In acelasi timp, va oferim tot suportul si ajutorul de care aveti nevoie pentru ca experienta dumneavoastra de camping sa fie una memorabila.

Inafara de ajutorul specializat pe care consultantul nostru certificat vi-l va oferi, primiti si intreaga gama de servicii .

In magazinul nostru de accesorii, veti gasi piese de schimb originale sau puteti folosi atelierul nostru pentru lucrari la comanda sau reparatii.

Ofertele noastre actuale de automobile pot fi gasite in Bielefeld și Magdeburg si pe site-ul nostru.

Urmariti videoclipul nostru de prezentare:

AVANTAJELE NOASTRE

15-20% sub pretul oricarui model de autorulote produse in Europa.

Se livreaza direct din stocul celui mai mare vanzator de autorulote din Germania.

Va consiliem in alegerea celei mai bune modalitati de finantare in functie de nevoile dumneavoastra si scopul utilizarii autorulotei: personal sau de inchiriere.

Va oferim cele mai bune sfaturi in utilizarea inteleapta a autorulotei, astfel incat, cand nu calatoriti, sa o inchiriati pe platforme de inchiriere si sa recuperati o parte din investitie.

Va oferim cele mai bune solutii pentru dotarea autorulotei, inclusiv pregatirea pentru iarna, solutiile fiind in functie de utilizarea autorulotei: scop personal, de inchiriere sau mixt.