Cu autorulota prin România – 3 trasee de parcurs

Home Cu autorulota prin România – 3 trasee de parcurs
autorulota ford - cover
0

Cu autorulota prin România – 3 trasee de parcurs

Te-ai săturat de zilele mohorâte din oraș și vrei să te bucuri de o călătorie inedită cu autorulota? Dacă vrei să iei o gură de aer și să te relaxezi așa cum se cuvine, o excursie în inima naturii este exact ce ai nevoie. Și cum sezonul estival a ajuns deja la jumătate, ar fi păcat să nu profiți de câteva trasee inedite.
Călătoriile în țară îți poți oferi numeroase oportunități de relaxare și petrecere a timpului. Te întrebi care sunt cele mai apreciate zone pe care merită să le vezi măcar o dată în viață? Descoperă-le pe toate mai jos!

De ce o vacanță în România și nu în străinătate?

Excursiile în străinătate se află deja de mult pe lista preferințelor turiștilor români. Totuși, ce-ai zice dacă ai alege libertatea oferită de o călătorie cu autorulota în detrimentul hotelurilor all inclusive? Nu e foarte convenabil, o să zici. Totuși, experiențele pe care le vei trăi înconjurat de frumusețea mediului înconjurător nu se compară cu nimic din ce ai trăit până acum.

De asemenea, motivele pentru care ar trebui să alegi o vacanță în România nu se opresc aici. Iată doar câteva dintre ele:

 1. Peisajele unice – În România vei avea ocazia să admiri unele dintre cele mai frumoase priveliști. De la frumusețea munților impresionanți, până la biodiversitatea Deltei Dunării, aici vei regăsi planul perfect de călătorie.
 2. Cetățile și castelele medievale – România este cunoscută pentru construcțiile medievale bine conservate. Printre cele mai faimoase se numără Castelul Bran, adesea asociat cu legenda lui Dracula, și Castelul Peleș, un exemplu magnific de arhitectură și eleganță specific regală.
 3. Istoria bogată – Dacă vrei să trăiești farmecul vremurilor de mult apuse te poți plimba pe străzile vechilor orașe din România. Moștenirea culturală îmbină tradiții și obiceiuri diverse, transmise din generație în generație. Clădirile cu arhitectură tradițională, vechi de mii de ani îți vor oferi o călătorie fascinantă în timp.
 4. Oamenii primitori – O excursie cu autorulota în România îți va oferi ocazia de a lega noi prietenii. Românii sunt recunoscuți pentru spiritul lor libertin și atitudinea degajată. Într-o călătorie cu o autorulota de vanzare vei putea face cunoștință și cu alți pasionați de excursii în aer liber.
 5. Festivaluri și evenimente culturale – Îți place să te bucuri de fiecare moment și să te distrezi la maximum? Nu ezita să bifezi cele mai tari festivaluri ale verii. Untold, organizat între 3 și 6 august la Cluj adună anual cântăreți renumiți la nivel internațional și fani din întreaga lume.

3 trasee de parcurs într-o vacanță cu autorulota în România

 

autorulota

 

Ți-am stârnit interesul pentru aventură, dar nu știi exact unde să mergi?

Iată top trei trasee pe care nu trebuie să le ratezi în concediul de vară:

 1. București – Sibiu – Cluj-Napoca – Râmeț – Un traseu care se poate întinde pe câteva zile. Prima oprire o vei avea la Sibiu, acolo unde tradițiile locale se împletesc armonios cu trendurile actuale. Membrii comunității încă practică arta meșteșugurilor vechi și se ocupă de promovarea valorilor naționale. Nu ai cum să ratezi cetatea Sibiului, dar și gastronomia specifică. Mai apoi, la Cluj te poți delecta cu atmosfera vibrantă de festival. Printre cei care vor cânta pe scena Untold în anul 2023 se numără Imagine Dragons, Bebe Rexha sau French Montana. După câteva zile de distracție, în drum spre casă nu ezita să descoperi frumusețea Râmețului – cu peisaje pitorești și obiceiuri bine conservate de localnici.
 2. București – Transilvania – Poți aloca o săptămână întreagă pentru a descoperi castelele celebre zonei Transilvaniei. Printre ele se numără Castelul Bran, Castelul Peleș, Castelul Banffy sau Castelul Cantacuzino. Ce mai aștepți? Alege o autorulota de vanzare suficient de spațioasă și pornește în călătorie! Este o experiență pe care merită să o trăiești alături de familie.
 3. Bucuresti – Lacul Roșu – Cheile Bicazului – O excursie relaxantă, de aproximativ nouă zile. Cheile Bicazului oferă priveliști desprinse parcă din alt univers. Traseul este unul destul de interesant, cu serpentine și căi înguste, numai bune pentru cei cărora le place să se aventureze. Aici poți admira Parcul Național Cheile Bicazului, dar și băile Homorod, Tușnad sau Sovata.

 

Cum să te pregătești pentru o vacanță în România cu autorulota?

 

Autorulota

Să planifici o călătorie cu autorulota de vanzare este o responsabilitate destul de mare. Trebuie să iei în calcul numeroase aspecte înainte de a porni la drum, mai ales dacă ai ales să călătorești alături de prieteni sau familie.

Iată doar câteva dintre ele:

 • Asigură-te că autorulota este pregătită pentru drumurile accidentate sau în lucru. Alege un model performant, de la producători renumiți în domeniu.
 • Dacă ai ales să petreci câteva zile într-o zonă superbă de munte, interesează-te cu privire la posibilitatea apariției urșilor.
 • Fă-ți provizii de alimente pentru mai multe zile în cazul în care ai ales un traseu mai lung. Nu trebuie să-ți faci griji în ceea ce privește pregătirea mâncării, toate autorulotele sunt dotate cu frigider și aragaz.

Ești gata de călătorie?

Alege autorulota de vanzare ideală nevoilor tale și bucură-te de o vacanță relaxantă pe plaiuri mioritice!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?