Autorulota de vanzare – evenimente pentru camperi în 2024

Home Autorulota de vanzare – evenimente pentru camperi în 2024
cover - Autorulota de vanzare - evenimente pentru camperi în 2024
0

Autorulota de vanzare – evenimente pentru camperi în 2024

Sezonul estival vine cu multe oportunități de distracție pentru iubitorii de aventură și călătorii cu autorulota de vanzare. Dacă nu ți-ai planificat nimic până acum, află că timpul nu e pierdut. Lista celor mai așteptate festivaluri e pregătită deja, iar ție nu-ți mai rămâne decât să-ți faci bagajele și să pornești în una dintre cele mai tari experiențe. Nu uita – chiar dacă ești o fire spontană și-ți place să te bucuri de fiecare moment, organizarea este cheia. 

Te întrebi care sunt evenimentele la care trebuie să participi în 2024 alături de gașca de prieteni? Descoperă câteva idei în rândurile de mai jos. 

 

Autorulota de vanzare – cum să te pregătești de festival?

Mersul cu autorulota de vanzare poate fi foarte relaxant, dar dacă te-ai gândit la o escapadă de câteva zile la un festival, lucrurile stau diferit. Majoritatea evenimentelor organizate în aer liber adună mii de participanți, mai ales cele de muzică. Așadar, ar trebui să te pregătești corespunzător, mai ales dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul. 

Înainte de a-ți face lista cu festivalurile la care vrei să ajungi în 2024, iată câteva lucruri la care ar trebui să fii atent/ă:

  • Asigură-te că festivalul ales oferă spațiu de campare adecvat. Unele variante au zone dedicate autorulotelor, cu facilități speciale. Însă, indicat ar fi să rezervi din timp pentru că locurile pot fi limitate. Intră pe site-ul evenimentului și verifică disponibilitatea. E important să parchezi autoturismul în siguranță pentru a preîntâmpina eventualele situații neprevăzute sau urgențe.
  • Descărcă aplicația festivalului sau urmărește frecvent rețelele sociale pe care este prezent. Astfel, poți afla detalii esențiale despre program, hărți, facilități sau eventuale modificări. Înainte de a porni la drum, asigură-te că alegi ruta cea mai convenabilă și că pleci cu câteva zile înainte de festival. În caz contrar, s-ar putea ca traficul să fie blocat. 
  • Ia în calcul condițiile meteo și fă-ți bagajul în consecință. Pe lângă hainele dichisite și accesoriile extravagante, ar fi bine să ai și un plan de rezervă. Autorulotele moderne au spații multifuncționale pentru depozitare, așa că nu ezita să-ți pui pelerine de ploaie, cizme și îmbrăcăminte mai groasă.

 

Cele mai tari evenimente ale verii pentru camperi 2024

Autorulota de vanzare

 

Anotimpul călduros oferă numeroase prilejuri de petrecere a timpului liber. Însă, clasicele vacanțe în resorturi all-inclusive nu se compară cu o excursie cu autorulota de vanzare. Confortul este necesar, mai ales atunci când vrei să te relaxezi. Totuși, poți îmbina la fel de bine utilul cu plăcutul dacă te orientezi către autorulote de vanzare

Vrei ca vara anului 2024 să fie de neuitat? Mai jos ai o listă cu câteva festivaluri pe care nu ar trebui să le ratezi.

Codru Festival

Se desfășoară în perioada 30 august – 1 septembrie în pădurea Bistra, din Timișoara. Este un eveniment dedicat celor dornici să se conecteze cu natura pe ritm de muzică și voie bună, indiferent de vârstă. Pe lângă programul artistic se vor organiza și ateliere de creație și activități de ecologizare. Pădurea se află la doar 4 km de Timișoara. Așadar, ar fi păcat să nu aloci timp și pentru a descoperi orașul. Printre cele mai vizitate și apreciate obiective turistice se numără: castelul Huniade, parcul Rozelor și cramele Recaș. 

Rocanotherworld

Planificat pentru perioada 20-23 iunie, la Iași. Rocanotherworld este mai mult decât un festival de muzică, este o exprimare a creativității în cea mai frumoasă formă. Line-up-ul este destul de variat – printre artiștii care vor delecta publicul se numără Asaf Avidan, Alternosfera, Deliric x Silent Strike & MUSE Quartet, La Chica. Alături de ceilalți participanți, poți trăi din plin farmecul aparte al diversității. În plus, studenții pot achiziționa bilete la preț redus, iar copiii cu vârste până în 12 ani au accès gratuit. 

Cluj Folk Fest 

Are loc pe 7 iunie, la ora 17:00, într-un cadru natural, perfect pentru camping și povești în jurul focului de tabără. Muzica și poezia se vor contopi pe scena Cluj Folk Fest. Dacă vrei să participi, va trebui să îți faci rezervare prin trimiterea unui mail.  

Evenimentul se derulează la camping Colina, iar participanții se pot distra 2 zile, până pe 8 iunie. Există spațiu suficient pentru a parca autorulote de vanzare, dar și pentru a instala un cort. 

Lista festivalurilor pe care ar trebui să le încerci nu se oprește aici. Nu ar trebui să ratezi nici Beach, please!, Saga festival sau Neversea. Totuși, important e să-ți planifici dinainte itinerariul și autorulota de vanzare. 

Ce mai aștepți? Fă-ți bagajul și lasă-te purtat/ă de ritmul muzicii într-o călătorie inedită pe patru roți! 

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?
Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner