Xgo camper – fericirea adevărată nu necesită costuri mari

Home Xgo camper – fericirea adevărată nu necesită costuri mari
xgo camper
0

Xgo camper – fericirea adevărată nu necesită costuri mari

Dacă îți place să călătorești la costuri accesibile, xgo camper devine varianta ideală pe care o poți alege. Există, totuși, multe mituri cu privire la valoarea și utilitatea investiției. Mulți cred că achiziția e mult prea costisitoare și că nu oferă confortul necesar unei experiențe reușite. Într-adevăr, costurile inițiale pentru cumpărare sunt destul de mari, dar avantajele se resimt pe termen lung. 
Dacă ai amânat mult timp decizia, e timpul pentru o schimbare. Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi și reprezintă perioada numai bună pentru a achiziționa un xgo camper. De ce tocmai acum, dar și care sunt beneficiile de care te vei bucura poți afla în rândurile de mai jos. 

 

De ce să-ți cumperi Xgo camper în perioada Paștelui? 

A mai rămas doar puțin până la celebrarea uneia dintre cele mai importante sărbători religioase. Pe lângă încărcătura emoțională și momentele petrecute alături de cei dragi, este prilejul perfect pentru a face o investiție într-un xgo camper. Iată de ce: 

 • Paștele cade adesea la începutul sau la mijlocului primăverii, anotimp ideal pentru călătorii cu autorulota. Vremea este adesea însorită, dar nu caniculară, ceea ce înseamnă că ai oportunități diverse de petrecere a timpului liber. 
 • Poți accesa multe oferte și promoții exclusive de Paște. Dacă ai urmărit un model anume încă din iarnă, s-ar putea să-l prinzi la super preț. Abonează-te la paginile producătorilor și compară variantele. 
 • Ai posibilitatea de a-ți petrece într-un mod inedit vacanțele. Perioada pascală vine cu multe zile libere și motive de distracție. Așadar, poți organiza grătare alături de gașca de prieteni într-un peisaj spectaculos de munte. 
 • Cu autorulota poți evada din aglomerația orașului și te poți bucura de liniștea și frumusețea naturii, departe de zgomotul urban. La fiecare final de weekend vei putea pleca într-o vacanță.
 • Spre deosebire de sejururile clasice, o aventură cu autorulota de vanzare îți va permite să participi spontan la evenimente locale. Spre exemplu, la Craiova se organizează Târgul de Paște, care prezintă decoruri medievale și reprezentații artistice. 

 

Sărbători pe care le poți petrece cu autorulota înainte de Paște

xgo-camper 

Ar fi bine să ai autorulota de vanzare pregătită de drum înainte de Paște pentru că te așteaptă multe sărbători și zile libere. Iată doar câteva dintre momentele de care poți profta pentru a porni într-o aventură:

 • Sf. Gheorghe (23 aprilie) – În luna aprilie, natura este în plină evoluție, ceea ce înseamnă că poți merge în diverse colțuri ale țării. Într-adevăr, 23 aprilie pică în timpul săptămânii, dar poți organiza o excursie chiar în weekendul de după sau cel dinainte. Sau, dacă se poate, ia-ți o minivacanță de o zi și mergi într-o zonă din apropierea casei. 
 • Florii – Cu fix o săptămână înainte de Paște, sunt celebrați cei care poartă nume de flori. Este o ocazie numai bună să-ți exprimi afecțiunea față de cei dragi și să-i duci într-o vacanță. Gândește-te dinainte la câteva activități pe care le puteți face împreună – poate fi vorba de competiții sau jocuri sportive. 
 • 1 Mai (Ziua Muncii) – O zi liberă perfectă pentru o escapadă cu autorulota. Ai mai multe variante – poți vizita un drum montan, te poți delecta cu o plimbare pe lac sau pur și simplu te poți relaxa la aer curat. Nu uita de tematica mișcărilor muncitorești de altădată – mici, bere și muzică bună. 

 

Xgo camper sau mașină cu 5 locuri – ce să alegi? 

Dacă ai o mașină de familie probabil te gândești la ce îți mai trebuie o autorulota de vanzare. Primul motiv e foarte simplu și are legătură cu nivelul de confort. Cât de obosit/ă te simți după o călătorie lungă într-un autoturism plin de bagaje? 

Tocmai de aceea, înainte de a alege un model de xgo camper în favoarea unei mașini cu 5 locuri, iată ce ar trebui să ai în vedere:

 • Ce tip de călătorii plănuiești? O mașină simplă este potrivită pentru excursii scurte și vizite la obiective turistice. În schimb, o autorulotă îți oferă libertatea de a explora zone îndepărtate și de a te bucura de camping.
 • Confortul nu este același. Depozitarea bagajelor nu îți va mai da bătăi de cap dacă optezi pentru o autorulotă. Ai la dispoziție inclusiv baie proprie, bucătărie complet utilată și pat confortabil, în cazul în care vrei să iei o pauză de la condus. 
 • Structura autorulotei este concepută special pentru călătorii lungi sau aventuri în zone de munte. Chiar dacă par mai greu de manevrat, îți vor oferi siguranța de care ai nevoie pentru o excursie reușită. 

Autorulota este mai indicată celor cărora le place să meargă în vacanțe alături de prieteni sau familie. Nu poți pleca în vacanță singur/ă, mai ales de Paște, când rudele se reunesc la masă și se bucură de momentele împreună. 

Achiziția unei autorulote este o investiție pe termen lung și oferă avantaje pe măsură. 

Alege un model de ultimă generație și bucură-te de o aventură inedită!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?
Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner