XGO Autorulote – distribuitor RollerTeam + 2 modele noi complet integrate

Home XGO Autorulote – distribuitor RollerTeam + 2 modele noi complet integrate
banner-roller-team-510x270
0

XGO Autorulote – distribuitor RollerTeam + 2 modele noi complet integrate

Ne place să oferim unele dintre cele mai calitative modele de autorulote, și, din acest motiv, ne diversificăm constant flota. Așadar, începând cu acest an, am adăugat în oferta XGO Autorulote, noile modele ale brand-ului RollerTeam,  la fiecare categorie: alcove, semi-integrate și, în premieră, 2 modele full-integrate.

 

Ce trebuie să știi despre RollerTeam?

RollerTeam face parte din Trigano Group, liderul pieței europene și cel care adună la un loc cele mai importante nume de producători de autorulote din Europa, printre care amintim și marca XGO.

Deși vorbim de una dintre mărcile la început de drum, RollerTeam a dobândit rapid notorietate. Astăzi, ea este apreciată în toată Europa, cu precădere însă în Germania, Olanda, Marea Britanie și Țările Nordice (Suedia și Norvegia), fiind în același timp lider național în Italia.

De asemenea, trebuie menționat că în 2018, RollerTeam a fost una dintre cele mai iubite branduri de către clienții din Estonia, una dintre țările cu experiență bogată în stilul de viață pe 4 roți.

 

Cu ce vine în plus RollerTeam?

Principiul după care se ghidează brandul pune accent pe fabricarea constantă de autorulote moderne, inovative și durabile la prețuri competitive. Cu toate astea, aspectele care disting marca RollerTeam de alte modele sunt legate de stilul elegant și personalitatea pe care producătorii le atribuie fiecărui model în parte.

Astfel, pentru a scoate în evidență cât mai bine caracateristicile RollerTeam, producătorii și-au concetrat atenția asupra a 4 variante: Kronos, Zefiro, Granduca și Livingstone. Cele mai populare însă fiind primele două modele, cele pe care le-am introdus și noi în oferta XGO Autorulote.

 

Tehnologie EVO și Breathe Project

Printre cele mai importante caracteristici ale modelelor de mai sus, se numără tehnologia EVO și Breathe Project, menite să ofere călătoriilor pe 4 roți longetivitate și satisfacție pe tot parcursul ei.

Așadar, pentru un plus de confort și siguranță, acoperișul, pereții laterali și podeaua sunt construite cu tehnologia EVO, unică brandului RollerTeam.

Tehnologia EVO oferă interiorului autorulotei o  protecție sporită și oferă niveluri excepționale de izolație termică și acustică. De asemenea, aceasta contribuie la rezistența structurală, ceea ce înseamnă că vei putea călători mai departe și mai mult timp, cu fiecare ocazie.

De cealaltă parte, Breathe Project vizează calitatea aerului din interiorul autorulotei. Astfel, producătorii vor să se asigure că pun umărul la un mediu sănătos și protector.

Paturile fixe au țesături respirabile, iar panourile de ventilație sunt montate în locuri atent gândite, pentru a îmbunătăți circulația aerului și a stabiliza temperatura, contribuind totodată la prevenirea condensului în autorulotă.

RollerTeam Kronos și Zefiro Full Integrat în oferta XGO Autorulote

 

Despre modelele Kronos, se spune că sunt cea mai bună alegere privind raportul calitate-preț de pe piața autorulotelor. În plus, aspectul central al acestor modele este dat de echiparea autorulotei cu soluții practice și raționale care să îți ofere cât mai mult spațiu.

Iar despre ZEFIRO, vorbim despre același raport calitate-preț, la care mai adaugi și un design modern în stil italian care pune accent pe confort, spațiu și pe călătoriile pe 4 roți în care să nu duci lipsa confortului de acasă.

Așadar, din flota noastră poți alege variante RollerTeam, Ford sau Fiat, de 699  sau 745 de cm, dintre:

 

Iar dacă tot suntem la acest subiect, anunțăm că odată cu introducerea RollerTeam în ofertă, avem parte și de o premieră în catalogul nostru: cele 2 modele de autorulote complet integrate.

Pe unul dintre modele, RollerTeam Zefiro 267 Integral, îl poți vedea live la Showroom-ul nostru XGO Autorulote din Luna de Sus, județul Cluj, pe strada Mihai Eminescu, nr. 454.

 

Ce înseamnă asta? Mai mult confort și spațiu pentru tine.

Modelele full integrate sunt realizate de producători de la 0, maximizând potențialul spațial al cabinei și al întregului corp al autorulotei. Iar avantajul principal este dat de aerodinamica crescută a acestor modele.

 

Cum poți avea un model din flota RollerTeam?

 

Găsești modelele RollerTeam, alături de specficațiile și prețurile lor, pe site-ul nostru.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre autorulote, să vezi video-uri cu modelele, și să dai peste idei faine din lumea autorulotiștilor, urmărește-ne pe Facebook și Youtube (unde dacă te abonezi până pe 19 octombrie, poți câștiga un test-drive gratuit de 3 zile).

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?
Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner