XGO Autorulote&Camping la Târgul mondial CARAVAN SALON Düsseldorf 2021

Home XGO Autorulote&Camping la Târgul mondial CARAVAN SALON Düsseldorf 2021
CARAVAN SALON Düsseldorf 2021 1
0

XGO Autorulote&Camping la Târgul mondial CARAVAN SALON Düsseldorf 2021

Cele mai importante companii din lume destinate pasionaților de Travel&Nature se reunesc la cea de-a 60-a ediție a CARAVAN SALON Düsseldorf 2021 începând cu 28 august și până pe 5 septembrie.

Cu o istorie bogată în spate, cel mai important târg de rulote, autorulote, accesorii și echipamente de camping își redeschide porțile anul acesta pentru toți iubitorii de natură. Messe Düsseldorf și Asociația Germană a Industriei de Caravane (CIVD) așteaptă cu nerăbdare deschiderea târgului din acest an, după ce în ultimele 2 ediții, au avut un număr impresionant de vizitatori. În 2019, expozanții au atras peste 270.000 de oameni, urmând ca în 2020, în condițiile speciale impuse de pandemie să adune în jur de 110.000 vizitatori.

XGO Autorulote&Camping prezent la cel mai important târg de autorulote din lume

Anul acesta, în jur de 500 de expozanți vor pune la dispoziția vizitatorilor unele dintre cele mai moderne modele de autovehicule și accesorii pentru iubitorii de natură. Noi vom fi nelipsiți de la acest eveniment și ne pregătim cu o flotă exclusivă de 14 vehicole:

 • 6 autorulote XGO Dynamic
  • Alcove: 35G, 39G Lounge (model lansat în premieră), 27G
  • Semiintegrate: 98P Plus, 22P Plus, 95P Plus
 • 2 X-Van-uri
  • X-Van 2 si X-Van 4
 • 3 autorulote nobelART
  • Alcove: A-4000 (model nou, 6 persoane, 5,99m) si A-7000
  • Semiintegrate: T-6000 (living complet modificat)
 • 3 autorulote Hymer

Printre cele mai importante noutăți ale flotei noastre, prezente la acest târg se numără noul model Fiat Ducato și un nou model 39G Lounge. De asemena, vom prezenta și principalele modificări aduse gamei XGO, care vine cu un nou tip de mobilier din lemn deschis și noi culori moderne de tapițerie.

Nici la gama nobelART nu ne lăsăm mai prejos, unde venim cu noul model A4000, de 5,99m și 6 locuri, care cu siguranță îți va placea.

Legat de X-Van-uri nu vă putem spune prea multe, deoarece este o surpriză prezentată în premieră la târgul Caravan Salon de la Düsseldorf. Un singur lucru vă spunem despre acestea, sunt complet modificate și abia așteptăm să aflăm părerea voastră despre acestea.

Distribuitor exclusiv REIMO pe zona Transilvanianiei

Pe lângă standurile XGO, ne găsești la Caravan Salon Düsseldorf și în calitate de partener exclusiv al unuia dintre cei mai importanți distribuitori de accesorii și consumabile rulote și autorulote din Europa, REIMO.

Cum ne găsești la Caravan Salon Düsseldorf?

Ne găsești timp de o săptămână, din 28 august până pe 5 septembrie în Düsseldorf la Caravan Salon în Hala 11 în calitate de reprezentați XGO și în Hala 14, în calitate de parteneri REIMO.

 

Foarte important: Pe parcursul perioadei de dinaintea târgului și pe tot parcursul acestuia, comanda oricărui autovehicul din flota noastră îți aduce o marchiză gratis.

 

Ne vedem la Düsseldorf!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?