Petrecere cu autorulota – cum organizezi o zi aniversară

Home Petrecere cu autorulota – cum organizezi o zi aniversară
Petrecere cu autorulota
0

Petrecere cu autorulota – cum organizezi o zi aniversară

Dacă vrei să-ți celebrezi ziua de naștere într-un mod inedit nu-ți rămâne decât să pornești în călătorie cu autorulota și să te lași purtat de val. Chiar dacă pentru mulți înaintarea în vârstă nu e deloc un prilej de bucurie, organizarea unei petreceri în aer liber este o idee care merită încercată. Conexiunea cu natura te aduce mai aproape de lucrurile simple, dar și de persoanele la care ții cel mai mult.

Ce zici? Ești gata să dai tonul unei experiențe cu adevărat speciale? Mai multe detalii despre planificarea propriu-zisă, dar și despre alegerea unei locații afli în rândurile de mai jos.

Cât de nonconformistă e ideea unei petreceri cu autorulota? 

O evadare din cotidian e mereu binevenită, mai ales dacă are ca principal scop distracția la cote maxime. Cu siguranță planificarea unei zile de naștere în inima naturii nu e tocmai o idee la îndemâna tuturor. Totuși, îți pune la încercare limitele și-ți conferă toate ingredientele de care ai nevoie pentru a te simți bine. De asemenea:

 • Autorulotele oferă o atmosferă neobișnuită, dar în același timp specială pentru o petrecere. În loc să fie limitați la un spațiu static, participanții pot explora locurile din jur și se pot delecta cu activități diverse în aer liber. Ce zici de o competiție de dans sau de un joc de societate?
 • Invitații pot fi plăcut surprinși să descopere că petrecerea are loc într-o locație neconvențională. Vor fi conștienți din prima clipă că vor avea parte de momente unicate față de cele trăite la petrecerile tradiționale. Așadar, nu trebuie să-ți mai faci griji în ceea ce privește originalitatea evenimentului.
 • Flexibilitate în alegerea locației. Poate cel mai inovator aspect de care vei avea parte este că te poți decide cu ușurință asupra locului unde va avea loc petrecerea. În caz de vreme rea sau de probleme întâmpinate în trafic, poți schimba traseul imediat. Trebuie doar să optezi pentru achiziția unei autorulote de vanzare moderne, dar și să ai un plan de back-up.

 

Cum organizezi o petrecere cu autorulota?

Nu-i de ajuns să te afli la volanul unei autorulote de vanzare pentru a trăi una dintre cele mai frumoase aniversări. Trebuie să conferi evenimentului o notă personală, dar și un vibe autentic, care să inspire la voie bună și amuzament.

Nu-ți face griji – idei sunt destule, trebuie doar să știi cum să le pui în aplicare. Iată câteva sfaturi pe care le poți urma pentru a obține rezultatele așteptate:

 • Stabilește tema și decorul – Alege o temă pentru petrecere și decorează autorulota în consecință. „Beach Party”, „Retro Chic”, „Camping Adventure” sau „Under the Stars” sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le poți încerca. Ține cont și de condițiile meteo pentru a evita din start situațiile neprevăzute. Folosește baloane colorate, lumini ambientale, perne și pături confortabile, șervețele și farfurii în ton cu atmosfera.
 • Planifică meniul – Gândește-te la mâncărurile și băuturile pe care le vei oferi invitaților. Poți opta pentru gustări ușoare și mâncăruri care se pot prepara rapid cum ar fi mini-sandwich-uri, pizza sau mixuri de legume. Nu uita să incluzi mai multe variante pentru băuturi, precum sucuri naturale, limonadă, ceaiuri și cafea. Ține cont de preferințele fiecăruia, dar și de faptul că te afli în mijlocul naturii. Eventual, investește într-un grătar portabil și ustensile de camping pentru a găti ceva pe loc.
 • Asigură divertismentul – Planifică activități care să vină în completarea ambientului, dar și tematicii alese. Poți organiza jocuri în aer liber, precum volei pe plajă, drumeții montane sau o căutare de comori. Nu uita de muzică – organizează un playlist care să invite la dans participanții și să le ofere amintiri de neuitat.

 

Locuri demne pentru o petrecere aniversară

Autorulota Petrecere

Dacă ai stabilit toate detaliile care țin de muzică și decoruri e timpul să treci la pasul următor – alegerea locației. Este o decizie foarte importantă pentru că influențează semnificativ atât experiența participanților, cât și drumul propriu-zis.

Înainte de toate, asigură-te că:

 • Există suficient spațiu pentru parcarea unei autorulote de vanzare.
 • Poți parcurge în siguranță tot traseul – fă verificările tehnice de rigoare.
 • Ai acces la facilități de cazare, mai ales dacă ai invitat mulți prieteni.

România oferă multe zone de o frumusețe răpitoare, ideale pentru o aniversare ieșită din tipare. Iată doar câteva dintre cele mai apreciate:

 1. DOLPHIN CAMPING – Alegerea potrivită dacă ești fan Delta Dunării și îți plac locurile sălbatice. Este amplasat în Sfântu Gheorghe, la 2 km de Marea Neagră. Ai la dispoziție 55 de bungalouri din lemn, dar și spațiu pentru coturi. Poți ajunge aici doar cu barca. Mașina poate fi lăsată la Murighiol, care se află în apropiere.
 2. ŢARA NOMADĂ – Primul hostel de la sat din România. Zona e foarte pitorească și are acel ceva care îți va aduce aminte de perioada copilăriei. De asemenea, este un loc unde te poți delecta cu experiențe desăvârșite alături de prieteni. Totuși, e important să suni înainte proprietarul pentru a vedea dacă ai unde să parchezi autorulota.
 3. VAMA VECHE – Nu mai trebuie menționat faptul că Vama Veche e un etalon al extravaganței și originalității în materie de organizare a petrecerilor. CORTINA GATE este dedicat exclusiv pasionaților de autorulote de vanzare. Este un spațiu modern, utilat complet și amenajat în ton cu principiile sustenabile. Locația se află la 7 minute de mers pe jos de plaja Vama Veche. Așadar, dacă vrei să te distrezi în compania mării, este cea mai bună soluție.

Zilele de naștere vor arăta cu siguranță altfel.

Bucură-te de un eveniment special, dar și de o călătorie accesibilă pe patru roți!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?