Excursie cu autorulota – top campinguri deschise iarna

Home Excursie cu autorulota – top campinguri deschise iarna
cover - top campinguri deschise iarna
0

Excursie cu autorulota – top campinguri deschise iarna

Dacă ești pasionat de călătorii și-ți place să mergi cu autorulota poți lua în considerare inclusiv o vacanță pe timp de iarnă. Mulți se feresc de o asemenea idee, tocmai din cauza temperaturilor scăzute și a disconfortului cauzat de drumurile înzăpezite. Însă, cine spune că nu te poți bucura de o excursie desăvârșită, chiar și atunci când termometrul indică valori negative? Organizarea din timp este soluția care te poate ajuta să eviți situațiile neprevăzute sau momentele neplăcute.

Există campinguri deschise tot timpul anului care te așteaptă cu oferte de nerefuzat și servicii complete. Ce presupune o experiență pe patru roți iarna, dar și care sunt cele mai bune opțiuni de campare afli în rândurile de mai jos.

 

Avantajele excursiei cu autorulota pe timp de iarnă

Înainte de a planifica traseul și a te gândi la modalitățile ideale de petrecere a timpului liber e important să iei în calcul câteva aspecte organizatorice. Ideea campării iarna nu pare o variantă tocmai bună, mai ales la prima vedere. Sunt mulți factori care te pot împiedica să te bucuri din plin de vacanță. Aerul rece sau traficul îngreunat sunt doar două dintre cele mai întâlnite probleme. Însă, există și numeroase beneficii precum:

 • Liniște și relaxare – Vrei să te delectezi cu frumusețea naturii într-un mod autentic? Ai vrea să fii martorul unui peisaj complet diferit față de cel supus aglomerației din timpul verii? Iarna este cea mai bună perioadă în care să te aventurezi la volanul unei autorulote de vanzare.
 • Priveliște asupra peisajului înzăpezit – Lacurile înghețate, copacii încărcați de zăpadă și dealurile falnice acoperite de omăt sunt absolut fermecătoare. Imaginează-ți că le admiri din plin de la fereastra autorulotei sau de la un foc de tabără. Campingul pe timp de iarnă îți oferă adrenalina de care ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile.
 • Cazare mai accesibilă – În multe locuri, tarifele pentru camping sau pentru cabane pot fi mai avantajoase iarna, tocmai pentru că este considerat un sezon mai puțin popular. Dacă vrei să economisești energie și să resimți în același timp confortul de acasă, multe zone de campare oferă spații pentru cazare.
 • Experiența activităților de iarnă – Poți să te bucuri de activități distractive precum schi, snowboarding, drumeții montane sau plimbări cu sania în apropierea locurilor de camping. Multe sunt organizate de personal specializat și ghizi profesioniști.
 • Foc de tabără și atmosferă familiară – Îți poți petrece serile într-un vibe liniștit, înconjurat de priveliști înzăpezite și persoane dragi. Focul de tabără și muzica în surdină sunt elementele de care ai nevoie pentru a te descărca de energiile negative.

 

Momente ideale pentru o călătorie cu autorulota iarna 

 

Nu-ți trebuie un motiv anume să pornești într-o excursie cu autorulota. Însă, poate fi destul de greu să-ți convingi prietenii să te însoțească. Dacă ai rămas în pană de idei, dar vrei să parcurgi unele dintre cele mai frumoase trasee, iată câteva oportunități de care să profiți:

 • Sporturi de iarnă – Dacă ești pasionat de sporturile practicate iarna, o călătorie cu autorulota îți oferă libertatea de a explora diferite stațiuni de schi, pârtii și trasee de snowboard. Austria, Bulgaria sau Ungaria sunt destinații aflate la doar câteva ore de București și sunt recunoscute pentru serviciile pe care le oferă în timpul sezonului rece.
 • Aniversarea unei persoane dragi – Ești o fire nonconformistă și-ți place să-ți surprinzi plăcut prietenii sau familia? Atunci nu ezita să planifici o călătorie cu autorulota. Nu contează că e vorba de o locație din țară sau din străinătate, important e să stabilești dinainte toate detaliile.
 • Escapade termale alături de partener sau parteneră – Vacanțele cu autorulota de vanzare pot include și opriri în stațiuni termale. O baie cu apă caldă în unele dintre cele mai frumoase locații este cu siguranță o modalitate perfectă de relaxare.

 

Top 3 campinguri deschise iarna 

Dacă te-ai hotărât în privința cumpărării unei autorulote de vanzare, nu-ți mai rămâne decât să organizezi activitățile. Poate fi destul de greu să te decizi asupra unei locații, mai ales că majoritatea spațiilor de campare sunt închise iarna. Însă, nu-ți face griji – există 3 alternative pe care merită să le iei în calcul:

 1. Camping Verila – Localizată în Borovets, Bulgaria, la doar câteva ore de București. Oferă servicii de catering și petreceri tematice, așadar este soluția ideală în cazul în care vrei să-ți impresionezi partenerul sau partenera. De asemenea, facilitățile includ zonă pentru gătit, dormitoare luxoase, acces la internet și apă caldă.
 2. Camping Olympia – Vrei să te răsfeți așa cum se cuvine? Atunci trebuie să alegi Olympia. Ai la dispoziție spații de dormit amenajate în regim de 4 stele, jacuzzi și bucătărie cu preparate locale. În cazul în care vrei să explorezi pe cont propriu natura se organizează periodic excursii cu bicicleta, drumeții montane sau sesiuni de ski. Zona este una foarte liniștită, iar accesul cu animale este permis.
 3. Camping Solsonès – Dacă vrei să stai departe de temperaturile scăzute din România, optează cu încredere pentru o excursie cu autorulota de vanzare în Spania. Campingul oferă bungalouri din lemn, locuri de joacă pentru cei mici și piscină. În apropiere există baruri, cafenele și restaurante. Parcarea este amenajată special pentru cei care își doresc să aibă parte de siguranță sporită.

Ce mai stai pe gânduri? Dă startul traseelor de iarnă și bucură-te de o vacanță completă!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?
Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner