Autorulota ca spațiu de lucru – cum să muncești de oriunde?

Home Autorulota ca spațiu de lucru – cum să muncești de oriunde?
cover - Autorulota ca spațiu de lucru - cum să muncești de oriunde
0

Autorulota ca spațiu de lucru – cum să muncești de oriunde?

Ești fan al călătoriilor cu autorulota, dar activitățile de birou nu-ți permit să călătorești prea mult? Ce-ai zice dacă ai încerca să creezi un spațiu de lucru pe patru roți? Dacă muncești de acasă și te-ai plictisit de rutina monotonă, e timpul pentru o schimbare. Este o idee care te va ajuta atât să sporești gradul de productivitate, cât și pasiunea pentru explorare.

Totuși, nu este atât de ușor precum ai crede. Sunt aspecte pe care trebuie să le ai în vedere – atât din punct de vedere al amenajării, cât și al planificării excursiei. Ești gata să ieși din cotidian și să-ți organizezi un birou personalizat? Rămâi până la final și descoperă câteva sfaturi utile care te vor ajuta să obții rezultatele dorite!

 

Idei pentru amenajarea unui birou într-o autorulota

Sezonul cald și-a intrat deja în drepturi. Ar fi păcat să nu profiți doar din cauză că programul nu-ți permite. Dacă ai un job remote, ai toată flexibilitatea la dispoziție pentru a te bucura de experiențe desăvârșite în natură.

Pentru o autorulota modernă, iată câteva idei de crearea a biroului perfect chiar în interiorul autoturismului:

 • Scaunul șoferului poate fi rotit și utilizat cu o masă pliabilă și ergonomică. Însă, poți lua în considerare crearea biroului fix lângă una dintre ferestrele autorulotei. Lumina naturală te va ajuta să-ți îmbunătățești creativitatea și va elimina factorii de stres.
 • Achiziționează un set de scaune pliabile și o umbrelă pentru a improviza un loc relaxant chiar în mijlocul naturii. Astfel, dacă vrei să te dezmorțești după un drum lung, nu ezita să-ți instalezi laptopul afară. Cel mai bine ar fi să te orientezi către echipamente care asigură în primul rând confort și funcționalitate.
 • Optează pentru cutii ergonomice și rafturi suspendate și montează-le în interiorul unei autorulote de vanzare. Dacă trebuie să administrezi documente importante sau acte oficiale, apelează la soluții moderne. Depozitarea inteligentă nu reduce spațiul disponibil și nici nu creează senzația de prea plin.
 • Adaugă plante în decor pentru a împrospăta atmosfera. Chiar dacă vei fi în preajma peisajelor naturale, e recomandat să fii mereu conectat cu mediul înconjurător. Alege câteva ghivece de mici dimensiuni și amplasează-le lângă fereastră. Nu numai că vei avea o priveliște frumoasă, ci te vei bucura implicit și de un ambient reconfortant.
 • Nu uita nici de importanța iluminatului artificial. Dacă vei fi nevoit/ă să lucrezi și noaptea, e esențial să integrezi surse suplimentare de iluminat. Pe lângă cele care se regăsesc deja la nivelul autoturismului alege lămpi de birou și becuri LED.

 

Ce trebuie să ai în vedere când muncești din autorulota?

Dacă ai ales o modalitate excentrică de a lucra ar trebui să te aștepți și la câteva riscuri. Nu-ți face griji – nimic nu poate rămâne nerezolvat în fața unei pregătiri corespunzătoare. Iată care sunt cele mai întâlnite situații neplăcute: 

 • Unele zone nu au un semnal foarte bun – Ar trebui să te aștepți la faptul că o conexiune bună cu natura vine implicit cu o deconectare de la agitația urbană. S-ar putea, așadar, să nu ai semnal suficient pentru a da apeluri sau a folosi rețeaua de internet. Ia cu tine un router portabil sau caută zone de camping care oferă WI-FI gratuit. Eventual, fă-ți hotspot de pe mobil.
 • Planifică bagajul din timp pentru a evita problemele – Dacă ți-ai propus să îmbini utilul cu plăcutul și să lucrezi în fiecare zi dintr-un alt loc, pune-ți în bagaj tot echipamentul necesar. Aici nu e vorba doar de haine sau kituri de supraviețuire, ci și de elemente tehnice precum tastaturi, cabluri și prize sau prelungitoare. E bine să fii pregătit/ă pentru orice scenariu.
 • Va trebui să ai un partener de drum – Pentru mai mult confort ar fi bine să ai lângă persoane dragi sau membrii ai familiei cu care să împarți amintirile din vacanță. Astfel eviți oboseala acumulată în timpul șofatului. În plus, la final de program te poți delecta cu o petrecere în jurul unui foc de tabără sau cu o drumeție în natură.

 

Birou pe patru roți – cât de costisitor este? 

Ți-ai plănuit deja călătoria? Nu uita să ai în vedere și costurile pe care le presupune amenajarea unui birou în autorulota. Descoperă câteva sfaturi utile mai jos:

 • Evaluează costurile pentru combustibil. În funcție de locație, fă un itinerariu și estimează timpul petrecut pe drum. Alocă un buget de rezervă pentru combustibil.
 • Și amenajarea unei autorulote de vanzare va include eforturi financiare. În mod sigur, rezultatul final te va surprinde plăcut. Totuși, e important să planifici din timp toate achizițiile pentru a avea parte de un raport calitate-preț convenabil.
 • Fă-ți un plan alimentar pentru vacanță. Nu face rabat de la mesele delicioase, dar nici nu investi prea mult. Eventual, achiziționează un grătar pliabil și bucură-te de preparate proaspete.

Ține cont de sfaturile de mai sus și bucură-te de un birou versatil chiar în timpul călătoriei cu autorulota!

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?
Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner