Toate rulotele de pe site-ul xgoautorulote.ro sunt fabricate in Europa. Poti alege autorulote de vanzare si astfel, iti poti castiga libertatea de a calatori. Autorulota rezidentiala se deplaseaza cu ajutorul unui vehicul de tractare: un minivan, un SUV, un pick-up.  Autorulotele  sunt cumparate de cei care doresc sa dispuna de confort in vacanta si de asemeni, sa aiba mobilitate in miscare. Ele pot fi intotdeauna parcate  in camping, astfel, putand vizita orasul la pas. O autorulota poate fi utilizata chiar si la temperaturi de pana la -30 de grade, in timp ce un autovehicul in astfel de conditii necesita pregatiri speciale.

Autorulota de tip pick-up

Autorulota rezidentiala de tip pick-up este o superstructura cu un pat, un spatiu de bucatarie si o baie atasata la pick-up. Avantajul unei astfel de case mobile este mobilitatea: daca este necesar, modulul poate fi detasat. Pentru a instala modulul nu este necesar un echipament de incarcare, deoarece autorulota este echipata cu suporturi mecanice sau electrice.

La fel ca si un iaht, o autorulota iti permite sa te deplasezi, sa te odihnesti, sa prepari o masa, sa mentii climatul intern la un nivel optim si sa fii independent de conditiile meteorologice. Autorulota de vanzare este, de asemenea, fiabila, functionala, este dotata cu o gramada de tehnologii noi si iti ofera experiente pe termen lung. Autorulotele de vanzare sunt masini cu adevarat pline de viata, echipate cu cele mai necesare lucruri pentru calatorii si timp liber: mobilier, dormitor, aparate de uz casnic, aer conditionat etc. Cumpararea unei autorulote iti va permite sa te bucuri de o calatorie confortabila pe orice distanta.

Autorulota de vanzare – locuinta mobila

Autorulotele aflate in stoc  pot fi cumparate de la xgoautorulote.ro si sunt destinate sa devina membrii  speciali ai familiei tale. Principala diferenta intre autorulote si vehiculele obisnuite este autonomia lor completa, limitata doar de apa, combustibil si mancare, care, cu o completare in timp util, iti va oferi posibilitatea de a te simti in siguranta, confortabil si independent de circumstante. Astazi, ai posibilitatea de a alege pentru tine si familia ta, o autorulote de vanzare care sunt locuinte mobile si care vor deveni asistenti indispensabili in timpul vacantelor. Autorulotele sunt bine asamblate si perfect adaptate pentru conditiile de drum.

Autorulota – Conditii excelente pentru drum

Cabina autorulotei are un design unic, complet dezvoltat si integrat in spatiul de dormit. De aici si numele de autorulota. De regula, acestea se afla intr-o categorie de pret mediu. La condus, au caracteristici excelente de manevrare si viteza. De asemenea, orice autorulota de tip  pickup serial, poate fi echipata cu o unitate rezidentiala. Aceste module sunt vandute atat separat, cat si impreuna cu masina. Autorulotele cu un modul, sunt echipate cu dus, toaleta, unitate de bucatarie. Numarul maxim de locuri este de patru persoane. Autorulotele de tip autobuz sunt, de regula, modele scumpe de clasa business si de lux. O astfel de autorulota contine toate atributele unui apartament de oras. Interiorul se aseamana cu interiorul unui mic apartament de lux. Familiile cu copii se vor simti mai confortabil, iar copiii nu vor fi atat de obositi pe drum. Mancare, toaleta si divertisment la indemana.