BuyBack Autorulote

Home BuyBack Autorulote

Acum la XGO Autorulote ai posibilitatea de Buy Back

Descoperă acum servicul nostru de Buy Back pentru autorulote, conceput special pentru a-ți oferi libertatea și flexibilitatea de care ai nevoie în aventurile tale pe patru roți. Înțelegem că nevoile și preferințele tale se pot schimba în timp, iar noi suntem aici să te susținem la fiecare pas.

 ✓ Garanția noastră pentru tine

La XGO Autorulote, ne mândrim cu calitatea autorulotelor din portofoliul nostru. Din acest motiv, îți oferim serviciul de Buy Back garantat pentru orice autorulotă achiziționată de la noi, valabil pentru următorii 10 ani de la achiziție. Ai libertatea de a explora, de a crește și de a te reinventa, știind că suntem alături de tine.


 ✓ Flexibilitate și liniște sufletească

Te gândești că poate peste vreo 2 ani o să vrei să treci la un model mai nou? Familia ta se mărește și ai nevoie de mai mult spațiu? Sau poate vrei pur și simplu să experimentezi un alt model? Serviciul nostru de Buy Back este răspunsul. Oferim soluții adaptate nevoilor tale în continuă schimbare, eliminând orice stres sau îndoială.

 

 ✓ Proces rapid și simplu

Vii cu autorulota la noi în service, îi facem evaluarea, îți trimitem diagnosticul și oferta finală, iar dacă ești de acord, facem tranzactia în maxim 48 de ore. Rapid, simplu și fără bătăi de cap.


 ✓ Susținem recondiționarea și reutilizarea

Fiecare autorulotă primită în programul nostru de Buy Back este atent evaluată și recondiționată de către service-ul nostru. Prin partenerii noștri de retail, oferim autorulotelor o a doua viață, astfel încât vechea ta autorulotă să devină noua autorulotă pentru altcineva.

Ce este mai exact acest servicu de Buy Back  pentru autorulote?

Service-ul de Buy Back în cazul autorulotelor urmează un principiu similar cu cel aplicat autoturismelor obișnuite, dar este adaptat specificităților și nevoilor pieței de vehicule recreaționale (RV-uri). Acest program permite proprietarilor de autorulote să le vândă înapoi dealerului sau unei companii specializate, ca parte a procesului de achiziționare a unei noi autorulote. Programul este conceput pentru a oferi o metodă simplă și convenabilă de a face upgrade la un model mai nou sau diferit, cu beneficii atât pentru vânzător, cât și pentru cumpărător.

 

De ce să cumperi o autorulotă unde ai asigurat servicul de Buy Back?

 1. Siguranța investiției: Serviciul de Buy Back oferă o garanție că vei putea vinde înapoi autorulota la un preț corect, reducând astfel riscul de a nu găsi un cumpărător. 

 2. Flexibilitate: Dacă planurile tale se schimbă și nu mai ai nevoie de autorulotă, serviciul de Buy Back îți oferă o cale de ieșire fără a trebui să te îngrijorezi de procesul de vânzare, care poate fi adesea lung și complicat.

 3. Economisirea timpului și a efortului: Vânzarea unei autorulote poate fi un proces care consumă mult timp și efort, de la listarea vehiculului până la negocierea cu potențialii cumpărători. Cu un acord de Buy Back, eviți aceste complicații.

 4. Încredere în calitate: Vânzătorii care oferă servicii de Buy Back sunt adesea mai înclinați să vândă vehicule de înaltă calitate și bine întreținute, deoarece vor dori să minimizeze riscurile de defectare sau probleme care ar putea să apară după ce autorulota este returnată.

 5. Posibile economii la achiziții viitoare: Programul de Buy Back poate fi inclus în prețul de achiziție al unei noi autorulotei, oferindu-ți astfel o ofertă mai avantajoasă pe plan financiar și totodată o oportunitate de a fi mereu în în trend cu noile modele apărute.

 

De ce merită să încerci acest serviciu dacă ai deja o autorulotă?

 1. Ai un cumpărător asigurat: Ai o autorulotă cumpărată de la noi, cu vechime de până la 10 ani? O răscumpărăm garantat, fără întârziere. Cunoaștem în profunzime calitatea autorulotelor din oferta noastră și avem încredere totală în ele. Astfel, te scutim de efortul de a posta anunțuri, de a purta conversații lungi și de a participa la întâlniri nesfârșite în căutarea cumpărătorului ideal.

 2. Tranzacție sigură: Vânzarea se face printr-o entitate de încredere, reducând riscurile asociate cu tranzacțiile private.

 3. Primești un preț corect: Ofertele noastre de Buy Back sunt întotdeauna echitabile și transparente, reflectând starea reală a autorulotei tale. Evaluările sunt realizate de echipa noastră de mecanici profesioniști, cu o vastă experiență în domeniul autorulotelor. Ne bazăm pe valoarea actuală de piață a autorulotei tale, astfel încât să primești întotdeauna o ofertă justă.

 4. Acces la modele noi: Programul facilitează trecerea la o autorulotă mai nouă sau mai bine echipată, posibil cu condiții de finanțare favorabile.

 5. Nu ai nimic de pierdut: Dacă oferta noastră nu îndeplinește așteptările tale, îți returnăm autorulota fără niciun cost suplimentar. Ba mai mult, beneficiezi de o evaluare profesionistă gratuită a valorii actuale a autorulotei tale, cu prima cerere de diagnosticare pe cheltuiala noastră.

 

Care sunt pașii pentru Buy Back:

 1. Ca să profiți de serviciul nostru de Buy Back trebuie să ai o autorulotă cumpărată din portofoliul XGO Autorulote (XGO Dynamic, NobelArt, Roller Team sau X-VAN), cu o vechime mai mică de 10 ani.
 2. Faci o programare prin email contact@xgoautorulote.ro sau telefonic la  0374 480 040 pentru diagnosticare și evaluare.
 3. În data stabilită, vii cu autorulota la noi unde experții noștri mecanici o vor analiza și identifica gradul de uzură al acesteia. În funcție de vechimea sau gradul de uzură al autorulotei, această evaluare poate dura până la 7 zile lucrătoare.
 4. Dăpă ce diagnosticarea și evaluarea a fost finalizată te contactăm telefonic și-ți trimitem oferta noastră, împreună cu problemele identificate.
 5. Dacă oferta este pe placul tău și conform așteăptărilor tale, batem palma și în maxim 48 facem tranzacția.

Descoperă autorulotele noastre

 

Style Selector

Primary Color

Color 1

Body Color

Light Color

Button Background

Button Background Hover

Color Custom 1

Color Custom 2

Open chat
Salut 👋
Cu ce te putem ajuta?